вівторок, 23 лютого 2010 10:58

"Кастільо живий" - гендиректор "Дніпра"

"Кастільо живий" - гендиректор "Дніпра"

Нападаючий "Дніпра" і збірної Мексики Нері Кастільо, трансферні права на якого належать донецькому "Шахтареві", не дивлячись на те, що знаходиться на зборі разом з дніпропетровською командою, участь у спарингах не приймає.

Більш того, на вчорашньому контрольному поєдинку дніпрян з "Кайратом" мексиканець і зовсім був відсутнім. Неоднозначну ситуацію з Кастільо прокоментував генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко.

"Єдине, що можу сказати - Кастільо живий, - цитує Стеценко "СЭ в Украине". - Поки це все, в чому я впевнений щодо цього хлопця. Наскільки мені відомо, він тренується, але чому не грає, ви краще запитаєте у нього самого. Яке майбутнє чекає цього футболіста в нашій команді? Після закінченню терміну орендної угоди, яка розрахована до літа, мексиканець повернеться в "Шахтар".

Нагадаємо, Кастільо не раз заявляв про своє прагнення залишити "Дніпро", і в період зимового трансферного вікна намагався працевлаштуватися в грецькому "Олімпіакосі", проте цей перехід у результаті так і не відбувся.

За матеріалами Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «"Кастільо живий" - гендиректор "Дніпра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі