неділя, 10 січня 2010 13:59

Найдорожчий футболіст України хоче повернутися в Грецію

Найдорожчий футболіст України хоче повернутися в Грецію

Мексиканський форвард Нері Кастільо, трансферні права на якого належать "Шахтареві", а осінню частину сезону він провів на правах оренди в "Дніпрі", може повернутися до Греції.

Після невдалої кар"єри в Україні, в донецькому "Шахтарі" і дніпропетровському "Дніпрі" за два роки він зіграв всього 15 матчів, "червоно-білі" хочуть повернути свою "зірку" назад. Цього сезону, в цілому Нері провів на полі всього 71 ігрову хвилину.

За інформацією грецьких ЗМІ, керівництво "Олімпіакоса" поки що не направило офіційної пропозиції, але грецькі журналісти говорять, що операція ймовірно відбудеться наступного тижня. Причому мова може йти про повноцінний трансфер, а не про оренду.

Грецький гранд потребує футболіста з характеристиками, як у мексиканця, а Нері, у свою чергу, зацікавлений в ігровій практиці, щоб потрапити в національну збірну на чемпіонат світу в ПАР.

На користь серйозності намірів Кастільо також говорить той факт, що після смерті батьків він хоче повернутися разом зі своєю сім"єю до Греції.

Нагадаємо, 31 липня 2007 року Кастільо підписав п"ятирічний контракт з донецьким "Шахтарем" на суму в 20 мільйонів євро. Цей трансфер став найдорожчим в історії українського футболу.

За матеріалами Террикон, Ua-Football

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчий футболіст України хоче повернутися в Грецію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі