пʼятниця, 22 січня 2010 18:32

"Шахтар" не відпустив Кастільо в Грецію

"Шахтар" не відпустив Кастільо в Грецію

Донецький "Шахтар" відхилив пропозицію грецького "Олімпіакоса" про продаж мексиканського нападаючого Нері Кастільо, який виступав останнім часом за "Дніпро" на правах оренди, повідомляє Спорт.ua з посиланням на informador.com.mx.

Це було обумовлено низькою ринковою ціною, запропонованою за форварда, який свого часу перейшов в команду Мірчі Луческу якраз із стану чемпіонів Греції. Сам футболіст згоден вже на будь-який варіант з метою отримати постійної ігрової практики напередодні старту чемпіонату світу в ПАР, де виступатиме його національна команда.

Позицію "Олі" в цьому питанні висловив агент самого футболіста і його брат Алехандро Кастільо: "Майбутнє Нері знаходиться в підвішеному стані. Він довгий час знаходився без ігрової практики і "Олімпіакос" не готовий віддати за нього гроші, які свого часу витратив "Шахтар".

Це головна проблема, яка стоїть на шляху Кастільо в "Олі". Думаю, до літа Нері залишиться в "Дніпрі", після чого буде ухвалено рішення, чи залишатися йому в "Шахтарі" чи ні".

Окрім цього, агент нападаючого впевнений, що Кастільо буде включений до складу своєї національної збірної на ЧС-2010.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" не відпустив Кастільо в Грецію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі