пʼятниця, 28 травня 2010 11:14

"Карпати" в Альпах зіграють з "Зенітом"

"Карпати" в Альпах зіграють з "Зенітом"

Як повідомив інформаційному центру "Карпат" головний тренер львів'ян Олег Кононов, збір гравців після відпустки призначений на 2-е червня. Після поглибленого медобстеження, зелено-білі приступлять до першого етапу підготовки, який буде проведений у Львові і триватиме до 20-го червня включно.

Крім тренувань, на цей період заплановано один контрольний поєдинок. За попередньою домовленістю, суперником у спарингу 18-го червня повинно стати ужгородське "Закарпаття".

21-го червня "Карпати" вирушать до Австрії, де в Альпах продовжать тренування і зіграють три міжнародних товариських матчі. Два суперники підопічних Кононова вже визначені - ними будуть пітерський "Зеніт" і ФК Ростов. Третім ж стане один з клубів елітного дивізіону Чехії.

До Львова "Карпати" повернуться 4-го липня, і вже безпосередньо на клубній базі будуть готуватися до першого матчу чемпіонату України.

За матеріалами football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" в Альпах зіграють з "Зенітом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі