неділя, 10 січня 2010 12:44

"Інтер" вирвав перемогу над аутсайдером в компенсований час (ВІДЕО)

"Інтер" вирвав перемогу над аутсайдером в компенсований час (ВІДЕО)

"Інтер" в інфарктній кінцівці матчу з аутсайдером "Сієною" вирвав перемогу і зміцнив свої лідерські позиції. "Нерадзурі" проявили неймовірний характер, оскільки на 89-ій хвилині "горіли" - 2:3.

Господарі впевнено почали гру і ніщо не віщувало такого розвитку подій. Новачок "Інтера" Горан Пандєв в дебюті мав два непогані шанси відкрити рахунок, але несподівано "Сієна" огризнулася. На 18-мінуте Массімо Макароне покарав Жуліо Сезара і змусив принишкнути "Джузеппе Меацца".

Господарям вистачило всього шість хвилин, щоб зрівняти рахунок. Дієго Міліто найкращим чином розпорядився пасом Уеслі Снейдера. А ще через 12 хвилин відзначився вже сам голландець. Його удар виявився несподіваним для Курчі. На другий тайм у ворота "Сієни" встав Пеголо, але ще до перерви гості рахунок зрівняли. А точніше, всього через хвилину після удару Снайдера. Відзначився прикомандирований з "Ювентуса" швед Альбін Екдаль.

У перерві Жозе Моуріньо замінив Станковіча і Куарежму на Арнаутовіча і Самуеля і це принесло свої плоди. Правда, наприкінці зустрічі, оскільки відбулося непередбачене. Гості безсовісно створювали небезпечні моменти і на 65-ій хвилині Массімо Макароне оформив дубль, зробивши рахунок - 3:2. Міланці кинулися відіграватися, але футболісти "Сієни" досить вдало будували контргру, не дозволяючи особливо турбувати Джанлуку Пеголо.

Бачити сенсаційну поразку лідера від команди, яка займає останнє місце не у багатьох було бажання. І коли розчаровані вболівальники "нерадзурі" потягнулися до виходу вистрілив Снайдер. Його удар з штрафного на 89-ій хвилині в черговий раз зробив рахунок рівним - 3:3. Проте і це був ще не кінець.

На четвертій компенсованій хвилині героєм зустрічі випало стати "джокеру" Моурінью Вальтеру Самуелю. Захисник підтримав атаку і з лінії штрафного майданчика спокійно послав м"яч в правий від воротаря кут – 4:3.

Чемпіонат Італії.

Серія А.

19-й тур.

"Інтер" - "Сієна" - 4:3

Голи: Міліто, 24, Снайдер, 36, 89, Самуель, 90+4 - Макароне, 18, 65, Екдаль, 37.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" вирвав перемогу над аутсайдером в компенсований час (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі