субота, 23 січня 2010 14:57

"Інформацію про травму Руслана роздули ЗМІ" - дружина Ротаня

"Інформацію про травму Руслана роздули ЗМІ" - дружина Ротаня

Марія Ротань, дружина півзахисника "Дніпра" Руслана Ротаня, розповіла про травму, яку отримав її чоловік на тренувальному зборі в Туреччині.

Ви знаєте, інформацію про травму Руслана більше роздули ЗМІ. Насправді все дійсно не так страшно, - зазначила Марія. - Через три тижні він вже зможе тренуватися, максимум - через місяць. А то мені вже телефонують знайомі зі словами: "Маша, тримайся!", мовляв, Руслан мало не рік грати не зможе.

Насправді картина була жахлива. Лікоть вивернувся в інший бік, але потім Руслану на місці, у Белеку (зараз команда знаходиться на зборах в Туреччині), провели обстеження, результати якого виявилися обнадійливими.

А як ви дізналися про травму Руслана?

Він мені сказав по телефону. Я зараз у Києві і повинна була забронювати квиток до Дніпропетровська до його приїзду.

Руслан почав здалеку, сказав, щоб я поки не планувала приїзд, мовляв, у нього з рукою щось не так. Загалом, я з нього довго вичавлювала інформацію (посміхається), він не хотів мене засмучувати. З одного боку, я зраділа, думала, він зможе побути вдома, адже на початку лютого в нас має з"явитися малюк, і він буде поруч зі мною. Але, видно, у Бога щодо нас інші плани.

Завтра Руслан повертається з Туреччини, його відпускають на два дні раніше, а потім на другий збір 28 січня знову поїде з усіма. Там буде знаходитися під наглядом лікарів і зможе робити якісь вправи, адже навантаження на ноги йому можна давати. Але все одно, сподіваюся, у чоловіка буде можливість відпроситися на час пологів, все-таки повноцінно тренуватися він не зможе.

kp.ua

Зараз ви читаєте новину «"Інформацію про травму Руслана роздули ЗМІ" - дружина Ротаня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі