четвер, 24 вересня 2009 15:46

"Хочу зробити для "Мілана" стільки ж, як і Шевченко" - Пато

"Хочу зробити для "Мілана" стільки ж, як і Шевченко" - Пато

У бесіді з кореспондентом порталу Goal.com форвард "Мілана" Алешандре Пато розповів чимало цікавого.

"У кожного футболіста свій спосіб роботи з м"ячем, і не тільки в Бразилії. Просто в моїй країні, як мені здається, люди люблять футбол якось особливо. Не секрет, що кожен бразильський хлопчисько хоче стати футболістом і грає зі всією пристрастю. Ми, бразильці, кожного разу хочемо грати не просто добре, а ще і красиво".

"Поки ж всі мої думки зайняті виключно "Міланом", заради якого на полі я робитиму все можливе і неможливе".

"У "Мілані" було і є чимало дійсно великих гравців. Першим назву Кака. Він - незрівнянний гравець, який діє перш за все на користь команди. Дуже багатьом мені допоміг Паоло Мальдіні. Причому, не тільки на футбольному полі, але і поза ним. Не можу не сказати і про Андрія Шевченка, який щедро ділився зі мною своїми знаннями і вміннями. Скажу чесно, не відмовився б зробити для "Мілана" стільки ж, скільки і Шевченко".

"Я по-справжньому щаслива людина. За великим рахунком, моя професійна кар"єра почалася тільки два роки тому, і за цей час моїми партнерами були Шевченко, Індзагі, Роналдо, Роналдіньо, Кака... У цьому плані мені шалено пощастило".

За матеріалами Динамомания

Зараз ви читаєте новину «"Хочу зробити для "Мілана" стільки ж, як і Шевченко" - Пато». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі