середа, 16 вересня 2009 09:44

Індзагі забив 70-ий гол в єврокубках

Індзагі забив 70-ий гол в єврокубках

36-річний форвард "Мілана" Піппо Індзагі вперше за останні місяці провів на полі всі 90 хвилин. І результат не змусив себе чекати - два забиті м"ячі в поєдинку Ліги чемпіонів проти "Марселя", які принесли італійцям перемогу (2:1).

"Можливо, секрет полягає в тому, щоб отримувати задоволення від футболу і бути готовим, коли виходиш на поле. Я не грав всі 90 хвилин цілих два місяці, але мені допомогли партнери, і вечір вийшов вдалим", - радіє 36-річний ветеран.

"Я трохи переживав за свою форму, оскільки у мене було недостатньо ігрової практики, тому два голи "Марселю" - це чудово!"

"Я просто хочу бути готовим тоді, коли це необхідно, в моєму віці такі вечори - щось неймовірне. Я доводжу всім, що не дивлячись ні на що, я все ще тут, я можу бути корисний Мілану, і це робить мене щасливим."

"Я отримую неймовірне задоволення від гри і день, коли я буду вимушений повісити бутси на цвях, буде по-справжньому важким для мене."

Перший гол був забитий з офсайду, але Індзагі - досвідчений професіонал, щоб надавати таким речам велике значення. "Іноді мої голи помилково відміняють, іноді навпаки. Ми повинні були перемагати в цій грі, а це дуже нелегко зробити в Марселі."

Піппо забив свій 70-й гол в європейських і міжнародних клубних турнірах. "У кожного гравця свої сильні сторони. Бути в лідерах в компанії з Раулем і Гердом Мюллером - чудово, але дійсна насолода для мене - бути найкращим бомбардиром в історії цього клубу, клубу, де грав Марко ван Бастен. Я пишаюся цим."

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Індзагі забив 70-ий гол в єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі