середа, 28 липня 2010 17:40

"Хай хоч у "Севастополі", але грають" - Головко про перехід Дуляя і Левандовські

"Хай хоч у "Севастополі", але грають" - Головко про перехід Дуляя і Левандовські

Старт новачка Прем"єр-ліги "Севастополя" виявився справді сенсаційним: після 3-х турів команда набрала 5 очок, не зазнавши жодного поразки. Але цим клуб вирішив не обмежуватися, і на цьому тижні буквально підірвав вітчизняний трансферний ринок, підписавши на три роки відразу двох тепер вже екс-футболістів донецького "Шахтаря" - поляка Маріуша Левандоскі та серба Ігора Дуляя.

З урахуванням цифри "0" в графі пропущених м"ячів і всього лише одного забитого, це може здатися дивним, адже за логікою напрошується посилення атаки.

"Раз керівництво, тренер так вирішили, значить він краще знають, що їм потрібно на даний момент, - каже в коментарі Gazeta.ua екс-захисник збірної України, головний тренер юнацької збірної країни Олександр Головко, який виступав у різний час за київське "Динамо" і сімферопольську "Таврію"- Разом з тим ці футболісти не мали достатньої практики, так що хай краще хоч у "Севастополі", але грають. Виграють від цього всі - і самі гравці, і "Севастополь" і той же "Шахтар"."

Вже в найближчу суботу новобранці кримчан можуть вийти на поле в домашньому матчі 4 туру проти "Динамо".

"Головне - щоб хлопці не "перегоріли". Хоча вони і досвідчені, але все-таки довго не грали, а тут - відразу "Динамо", з корабля на бал, що називається".

Олександр поки не поспішає давати реальну оцінку "Севастополю".

"Зараз команда вирішує свої локальні завдання. І на цьому етапі складно судити про її дійсну силу. Вони вперше у вищому дивізіоні, і до кінця першого кола буде видно реальна картина".

Про клуб екс-футболістові за часів виступів за "Таврію" чути доводилося.

"Завжди був добротний клуб, керівництво якого неодноразово заявляло про завдання виходу в "еліту". Слова як бачимо не розійшлися з ділом."

Зараз ви читаєте новину «"Хай хоч у "Севастополі", але грають" - Головко про перехід Дуляя і Левандовські». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі