вівторок, 03 листопада 2009 17:44

"Гравці "Динамо" набагато молодші" - Газзаєв

"Гравці "Динамо" набагато молодші" - Газзаєв
Головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв разом з форвардом Андрієм Шевченком провели прес-конференцію перед матчем 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів з "Інтером".

- Після матчу з "Карпатами" ми дали гравцям день відпочинку, потім взялися за підготовку до матчу з "Інтером". Тепер Ваші запитання.

- Як Ви ставитеся до пропозиції з "Київського центру космонавтики" на Хрещатику не пустити глядачів на матч?

- Без глядачів футбол – не футбол. Емоції глядачів – привід для гравців проявити свої найкращі якості. Коли гравці і глядачі в одному пориві це і є справжній матч.

- Які останні новини з лазарету?

- Травмованих немає. Готовність позамежна, і це дуже добре. Юссуф також готується, Шовковський і Діакате – ні.

- Маграо готовий вийти з перших хвилин?

- Всі готові!

- У команді три людини, що "висять" на картках. Говоритимете з ними?

- Говоримо перед кожною грою, щоб не було необґрунтованих карток. Але навряд чи хтось думатиме про це в грі. Є такі гравці і у "Інтера". А картки можна отримати в будь-якому епізоді.

- Після невдач в матчах з "Шахтарем" і "Карпатами" як Ви оцінюєте психологічний стан команди?

- Психологічний стан нормальний. Це була перша поразка в Україні за 4 місяці. Ми хотіли виграти і там, і там – не вийшло. Ми вже з цим розібралися. Ліга чемпіонів – це зовсім інший турнір, тому буде інший настрій та інше ставлення.

- Чи є у Вас відчуття жалю, що не виграли в Мілані?

- Це вже історія. Якщо шкодувати, що було вчора, то важко готуватися до завтрашнього дня. Всі думки тільки про майбутню гру. Це найголовніше. У нашій групі ми всі починаємо з нуля, і шанси є у всіх.

- У Мілані Ви зіграли великий матч! У Києві "Інтер" буде таким же як в Мілані або це буде інша команда?

- Буде зовсім інший матч за напруженням. У "Інтера", думаю, зміниться склад. Гра буде дуже важкою, але й дуже цікавою. Тактика, техніка, фізика – все це позначиться на грі. Удача повинна бути на нашому боці!

- Пройшло два тижні з часу попереднього матчу. Чи краще команда підготувалася психологічно?

Газзаєв: У нас команда більш молода і більш емоційна. За винятком Андрія, який є одним з найкращих бомбардирів Ліги чемпіонів. Загальний стан дуже гарний, багато запалу, жодного комплексу "Інтера" у нас не існує. Середній вік "Інтера" – 29 років, гравці "Динамо" набагато молодші. Команда абсолютно готова, і навіть у такій сильній групі ми ставимо завдання виходу з групи. Вийде чи ні, залежить від Бога.

- Які, на Вашу думку, "Інтер" має слабкості? Чому "Динамо" краще грає в гостях, ніж вдома?

Газзаєв: Ми враховуємо і слабкості, і сильні сторони суперника. "Інтер" має прекрасного тренера і гравців. Але є і слабкі сторони, і ми постараємося цим скористатися. Це і є тактика, яка разом з психологією, технікою і функціональним станом і дає позитивний результат.

Крім того, нам немає ніякої різниці, де грати – перемагаємо і там, і там.

Шевченко: Де ми граємо, не так важливо. Ми повинні показати гарну гру і виграти. "Інтер" дуже сильний фізично, але ми можемо створити йому труднощі. Секретів не розкриватиму.

dynamomania.com
Зараз ви читаєте новину «"Гравці "Динамо" набагато молодші" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі