субота, 20 березня 2010 13:08

"Голодний" Кличко готовий викластися на 100 відсотків

"Голодний" Кличко готовий викластися на 100 відсотків

Володимир Кличко напередодні бою з Едді Чемберсом розповів про настрій на двобій і поділився міркуваннями щодо суперника.

Українець зазначив, що детально розібраний кожен бій Чемберса, і він гранично чітко уявляє, як треба з ним поводитися. Володимир впевнений, що всупереч усім розмовам його чекає непростий бій. Чемберс, на думку нашого боксера, зараз найсильніший американський суперважкоатлет.

Володимир Кличко підкреслив, що він дуже скучив за рингом, оскільки пауза була дійсно тривалою. Свій останній поєдинок проти Руслана Чагаєва він провів 9 місяців тому.

"Така перерва пояснювався прозаїчно - у зустрічі з Чагаєвим я отримав травму руки, яка не дозволила мені провести бій минулої осені. Я зголоднів і готовий викластися на всі 100 відсотків", - заявив Володимир.

Нагадаємо, що бій Кличко-Чемберс відбудеться в суботу 20 березня на футбольному стадіоні в Дюссельдорфі ESPRIT-Arena, що вміщає 55 тис. глядачів. Початок поєдинку о 23:10 за київським часом, пряма трансляція на телеканалі "Інтер".

За матеріалами blik.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Голодний" Кличко готовий викластися на 100 відсотків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі