неділя, 03 жовтня 2010 12:03

"Газзаєв думав, що ми ідіоти" - Гільєрме

"Газзаєв думав, що ми ідіоти" - Гільєрме
На колишнього головного тренера "Динамо" Валерія Газзаєва в соціальній мережі Twitter поскаржився бразильський нападаючий київської команди Гільєрме.

На матч другого туру Ліги Європи проти "Шерифа", в якому "Динамо" поступилося - 0:2, форвард не потрапив навіть до заявки.

"Мені тут складно! Він не давав мені працювати ... Хлопець не ставив бразильців ... Жартую! Йому потрібні спеціалісти? Кого він обманював? Він думав, що ми ідіоти!" - емоційно написав екс-нападник "Крузейро" і московського ЦСКА .

"Я хвилююся і дуже сподіваюся бути в змозі боротися за своє місце в основі "Динамо". В інших командах я показав, що можу грати на високому рівні, і просто потрібно довести, що й тут можу забивати голи і бути бомбардиром, як це було в "Крузейро" і ЦСКА.

Я сподіваюся, що цей тренер надасть мені шанс. Я буду працювати ще мотивованіше, щоб по можливості вийти на поле", - цитує Гільєрме globoesporte.com.

Відзначимо, що з трофеїв Газзаєв виграв з "Динамо" у минулому році тільки один Суперкубок України. У неділю на принциповий матч з "Шахтарем" команду виведе Олег Лужний.

Нагадаємо, що в неділю, 3 жовтня, відбудеться головний матч першого кола вітчизняної Прем"єр-ліги - донецький "Шахтар" прийме на "Донбас Арені" київське "Динамо". Початок поєдинку - 19:00.
За матеріалами Korrespondent, Террикон
Зараз ви читаєте новину «"Газзаєв думав, що ми ідіоти" - Гільєрме ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі