субота, 02 жовтня 2010 12:44

Тираспольські оси двічі вжалили "Динамо" (ФОТО)
22

Вувузели дісталися вже й до Тирасполя. На матчі місцевого "Шерифа" з київським "Динамо" у рамках Ліги Європи (2:0) було аж дві африканські дудки. Двоє вболівальників чемпіона Молдови періодично в них дуділи, перевіряючи на міцність нерви не тільки своїх сусідів, а й всього сектора.

Вувузелами справа не обмежилася. У фан-секторі "Шерифа" сидів оркестр. Тираспольські музиканти почали з "We will rock you", а ближче до кінця матчу перейшли на "Калинка-малинка". Культурну програму господарів довершила тираспольська оса — символ "Шерифа". Перед матчем це миле створіння веселило публіку і фотографувалося з вболівальниками. Не відмовились від знімка з осою і футболісти "Динамо".

Вболівальники "Динамо" приїхали в Тирасполь з плакатами та фаєрами. У другому таймі фан-сектор гостей "дякує" президенту клубу Ігореві Суркісу: "10 років президентства — 10 років прогресу: від рівня "Барселони" - до рівня "Кримтеплиці" та "У нас не залишилось нічого, крім історії. Дякуємо, Ігоре". А коли Едгарс Гаурачс ледь не забив третій м"яч у ворота Бойка, у фанатів почалася істерія. Один сміливець у футболці "Динамо" не всидів на місці і вибіг на поле. Він довгенько кружляв штрафним майданчиком Бойка, поки не впав на газон. По його траекторії слідом набігли п"ять міліціонерів, які "допомогли" фанату залишити поле. Правоохоронці винесли горе-вболівальника тримаючи за руки та ноги, ніби мішок картоплі. Тим часом у фан-секторі вболівальників "Динамо" палили фаєри і кидали їх на поле.

Фаєри загасали, а фанатів заспокоїли люди в чорному. Пауза у грі тривала чотири хвилини.

У фанатів "Шерифа" була своя істерія. Їхня команда високо злетіла і вболівальники стоячи проводжали своїх з поля. Форвард господарів Бенджамін Баліма ще довго стояв з простягнутими до неба руками.






















Зараз ви читаєте новину «Тираспольські оси двічі вжалили "Динамо" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі