пʼятниця, 22 січня 2010 15:57

"Гамбург" націлився на зірок "Реала" і "Мілана"

"Гамбург" націлився на зірок "Реала" і "Мілана"

Німецький футбольний клуб "Гамбург" веде переговори про перехід двох голландських форвардів - Руда ван Ністелроя з мадридського "Реала" і Класа Яна Хунтелара з італійського "Мілана". Про це пишуть німецькі і французькі ЗМІ.

За даними німецького видання Bild, 33-річний ван Ністелрой, який перестав потрапляти до складу "Реала" через травму, вирішив залишити мадридський клуб. Раніше форвардом також цікавилися англійські "Тоттенхем" і турецький "Галатасарай".

Французьке видання L"Еquipe пише, що "Мілан" погодився віддати Хунтелара "Гамбургу" в оренду до кінця сезону-2009/10. 26-річний форвард перейшов до "Мілана" влітку 2009 року з мадридського "Реала" за 15 мільйонів євро, але не зміг завоювати твердого місця в основі команди.

"Гамбург" в 18 матчах чемпіонату Німеччини сезону-2009/10 набрав 34 очки. "Гамбург" займає в першості країни четверте місце з відставанням в чотири очки від лідера - леверкузенського "Байєра".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Гамбург" націлився на зірок "Реала" і "Мілана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі