середа, 08 вересня 2010 16:55

"Футбол" транслюватиме англійську прем"єр-лігу

"Футбол" транслюватиме англійську прем"єр-лігу

Прямі трансляції матчів чемпіонату Англії можна буде побачити на телеканалі "Футбол".

Це стало можливим завдяки ексклюзивному контракту телеканалу "Футбол" на здійснення показу Англійської Прем"єр-ліги на території України.

Перші прямі трансляції відбудуться вже найближчої суботи, 11 вересня. О 14:40 телеглядачі зможуть спостерігати за протистоянням "Евертон" -"Манчестер Юнайтед", а о 16:55 за грою "Вест Гема" і "Челсі". У понеділок, 13 вересня, канал "Футбол" покаже в прямому ефірі матч між "Сток Сіті" та "Астон Віллою". Початок трансляції о 21:55.

Англійський чемпіонат по праву вважається найбільш видовищним і безкомпромісним серед європейських першостей. Таким чином, телеканал "Футбол" поповнив своє портфоліо найтоповішим клубним турніром.

Олександр Денисов, директор телеканалу "Футбол": "Процес переговорів успішно завершено, і в результаті телеканал "Футбол" є офіційним транслятором англійської Прем"єр-ліги в Україні. У найближчому турі ми запропонуємо нашим телеглядачам відразу шість матчів. Три у прямому ефірі й іще три в записі. У жовтні ми запускаємо другий спортивний канал "Футбол+", відповідна ліцензія на мовлення вже отримана, після чого в нас з"явиться вдосталь ефірного простору для реалізації такого потужного телепродукту як англійська Прем"єр-ліга. Як результат, сумарно на наших двох футбольних каналах уболівальники зможуть дивитися у прямій трансляції в кожному турі не менше шести матчів англійської Прем"єр-ліги".

Окрім ліцензії на англійську Прем"єр-лігу, телеканал "Футбол" є правовласником показів чемпіонатів Іспанії, Франції, Німеччини та Бразилії.

За матеріалами ТК "Футбол"

Зараз ви читаєте новину «"Футбол" транслюватиме англійську прем"єр-лігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі