пʼятниця, 03 вересня 2010 17:53

"Футбольний вік-енд" ми вирощували більше семи років" - Денисов

"Футбольний вік-енд" ми вирощували більше семи років" - Денисов
30 серпня на телеканалі "2+2" (нова назва каналу "Кіно", є власністю Ігоря Коломойського) відбулася прем"єра нового футбольного ток-шоу "Про футбол". Ведуть програму Лідія Таран та Костянтин Андріюк.

Першими гостями у студії стали президент "Динамо" Ігор Суркіс, футболіст московського "Локомотива" Олександр Алієв та два екс-наставники національної збірної України Олег Блохін та Йожеф Сабо.

Ще до виходу програми в ефір бізнес-партнер Коломойського Ігор Суркіс в одному з інтерв"ю заявив, що планує створити нове футбольне шоу, яке, за його словами, змогло б перервати гегемонію передачі "Футбольний вік-енд" (ТРК "Україна") у вітчизняному телепросторі.

"Я дивився нову програму, бачив Ігоря Суркіса, який був гостем, - каже "Gazeta.ua" директор телеканалу "Футбол" і ведучий "Футбольного вік-енду" Олександр Денисов. - У мене залишились гарні враження від ток-шоу. Мені здається, чим більше буде програм про футбол, тим буде тільки краще. Ніхто не відміняв конкуренції. Я тільки двома руками "за". Будемо боротися і захищати титул чемпіона України. "Футбольний вік-енд" ми вирощували більше семи років. Навесні ми відсвяткуємо свій восьмий рік народження."

Вперше програма вийшла в ефір у березні 2003 року.

Зараз ви читаєте новину «"Футбольний вік-енд" ми вирощували більше семи років" - Денисов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі