пʼятниця, 03 вересня 2010 13:48

ТК "Футбол" підписав Роберто Моралеса

ТК "Футбол" підписав Роберто Моралеса

ТК "Футбол" підписав відомого українського спортивного коментатора. Про це "Gazeta.ua" розповів директор каналу Олександр Денисов.

"В даний момент ми підписали договір зі ще одним спортивним коментарем – Роберто Моралесом. Він коментуватиме матчі зарубіжних чемпіонатів та українську Прем"єр-лігу. Наші трансфери цього літа – це Вацко і Моралес."

Роберто Моралес – це справжнє ім"я коментатора, а не псевдонім. Батько Моралеса – чилієць, а мати - українка.

Роберто закінчив історичний факультет Запорізького університету з курсу "Новітня історія України", після чого якийсь час працював на обласному телебаченні. Перший досвід коментатора здобув ще під час навчання: коментував гру Бельгія — Франція 27 березня 1996 року (0:2).

Деякий час жив у Чилі, до 2005 року мав чилійське громадянство. Працював на "Новому каналі", "Інтері", "Мегаспорті" (разом з Ігорем Цигаником вів програму "Відверто про футбол").

Моралес одружений. Разом з дружиною Оксаною виховують сина Даніеля та доньку Марійку.

Нагадаємо, на початку серпня цього року коментаторем "Футболу" став Віктор Вацко. На каналі також працюють Сергій Панасюк, Андрій Малиновський і Кирило Круторогов. Постійними експертами каналу є Сергій Морозов, Йожеф Сабо та Вадим Євтушенко.

Зараз ви читаєте новину «ТК "Футбол" підписав Роберто Моралеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі