четвер, 10 грудня 2009 12:32

"Французькі клуби ведуть переговори з "Динамо" про мій трансфер" - Діакате

"Французькі клуби ведуть переговори з "Динамо" про мій трансфер" - Діакате

Захисник київського "Динамо" і збірної Сенегалу Пап Маліку Діакате хоче залишити Київ, оскільки більше не відчуває довіри з боку головного тренера динамівців Валерія Газзаєва. Наставник не випустив його на поле у вчорашньому матчі 6-го туру групового етапу ліги чемпіонів з "Барселоною" (1:2).

25-річний гравець оборони планує повернутися до Франції, де раніше виступав за "Нансі". Контракт сенегальця з українським клубом закінчується в червні 2011 року.

"Я знаю, що французькі клуби ведуть переговори з "Динамо" про мій трансфер, але не знаю, про які саме команди йде мова", - цитує L"Еquipe слова Діакате. За інформацією видання, найбільший інтерес до захисника проявляє "Ніцца".

Пап Діакате (21 червня 1984, Дакар, також зустрічається написання Папе) - сенегальський футболіст, захисник київського "Динамо" і національної збірної Сенегалу. Виріс в невеликому рибальському поселені Уакам, в сім"ї жандарма. Був чотирнадцятою дитиною в сім"ї. У 2001 році переїхав до Франції, де почав грати за "Нансі". Отримав у клубі капітанську пов"язку. Був одним з найкращих захисників французького чемпіонату 2006/2007. Влітку 2007 року був куплений київським "Динамо" за 10 мільйонів євро.

Перший гол за "Динамо" забив головою під час розіграшу штрафного під час матчу в Києві з "Дніпром" 30 листопада 2008. Це була 28-а гра Діакате за "Динамо".

За матеріалами Террикон, СЭ

Зараз ви читаєте новину «"Французькі клуби ведуть переговори з "Динамо" про мій трансфер" - Діакате». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі