четвер, 10 грудня 2009 11:14

"Динамо" грало проти інопланетян" - Ігор Суркіс

"Динамо" грало проти інопланетян" - Ігор Суркіс
Київське "Динамо" програло вдома каталонській "Барселоні" у шостому турі групового етапу Ліги чемпіонів з рахунком 1:2. З п"ятьма очками в активі кияни завершили виступи у єврокубках.

Ігор Суркіс виглядав засмученим, але трагедії з результату не робив. Президент клубу вважає, що сьогоднішнє "Динамо" не готове на рівних протистояти найкращому клубу Європи.

- "Динамо" зайняло четверте місце в групі. Якщо дивитися на речі реально, то за сумою двох зустрічей ми "Рубін" перемогли. А сьогодні склалося враження, що ми грали проти команди з іншої планети.

- Що вам не сподобалося?

- Мені складно сказати, адже суперник на голову вищий класом і мені здається, що сьогодні київське "Динамо" не готове грати проти "Барселони". Треба це чесно визнати.

- "Динамо" переслідує синдром останніх хвилин. Як з цим боротися?

- Я не розумію про що ви. М"яч потрапив у штангу, від якої залетів у ворота.

- Варто чекати від команди підсилення в зимове міжсезоння?

- Напевне. У команди є тренер і селекційна група. Якщо будуть пропозиції, то будемо підсилюватися.

- Рахунок по грі. Оцініть голи в матчі.

- Що тут оцінювати? Якби "Барселона" не забила цей гол, то забила б інший. Не можна грати у футбол, якщо команда 77% володіє м"ячем. Ще раз скажу, що ця команда з іншої планети.

- Що скажете про єврокубковий сезон "Динамо"?

- Якщо ми зайняли четверте місце, то треба вважати його невдалим.

- Виліт з єврокубків можна назвати трагедією?

- Це взагалі не трагедія. Життя продовжується. Сьогодні ми грали проти інопланетян. Треба робити висновки. Підсилювати склад, щоб ми на рівних могли протистояти такій команді. Склалося враження, що "Барселона" взагалі грала упівсили. Дуже шкода, що ми не продовжимо єврокубкову весну, але це футбол. Треба це пережити і рухатися далі.

- Ви не розчаровані?

- Я розчарований так само як тренер і футболісти, але що я можу зробити? На цьому життя не закінчується. Трагедія, це коли щось стається з рідними і близькими. Трагедія – це те, що трапилося в Пермі. А те, що сталося сьогодні – це не трагедія.

- Перспектива виграти Лігу Чемпіонів протягом трьох років залишається?

- Це ви у Валерія Георгійовича запитайте.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" грало проти інопланетян" - Ігор Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі