четвер, 14 травня 2009 16:54

"Фенербахче" зробило Арагонеса безробітним

"Фенербахче" зробило Арагонеса безробітним

Стамбульський футбольний клуб "Фенербахче" вирішив розірвати контракт з іспанським наставником Луісом Арагонесом через невдалий виступ команди в прем"єр-лізі Туреччини і Лізі чемпіонів.

Керівництво "Фенербахче" поки не прокоментувало цю інформацію. В той же час на офіційному сайті команди розміщено повідомлення під заголовком "Ні помилуванню!", в якому вказується, що саме при Арагонесі, який минулого року привів збірну Іспанії до перемоги на чемпіонаті Європи з футболу, "Фенербахче" показує найгірші результати з 2002 року.

"Фенербахче" програв у фіналі Кубка Туреччини "Бешикташу"- 2:4

З 50 проведених матчів цього сезону клуб виграв лише в 26. На сайті клубу також зазначається, що керівництво "Фенербахче" запросило на екстрену зустріч адвокатів Арагонеса, на якій воно має намір обговорити питання про розрив з ним контракту.

Чашу терпіння керівництва "Фенербахче" переповнила поразка в середу команди у фіналі Кубка Туреччини "Бешикташу" з рахунком 2:4. За декілька турів до закінчення чемпіонату Туреччини "Фенербахче" займає п"яте місце в турнірній таблиці з 54 очками. Лідирує в прем"єр-лізі "Бешикташ", у якого 62 очки.

Дворічний контракт Арагонеса з "Фенербахче" був підписаний в липні минулого року, відразу після завершення Євро-2008. У разі дострокового розриву контракту іспанському тренерові буде виплачена компенсація, яка, за повідомленнями турецьких ЗМІ, може скласти 3,5 мільйона євро.

"Фенербахче" - перший зарубіжний клуб, який очолив 70-річний Арагонес за свою 35-річну тренерську кар"єру. Раніше він керував такими іспанськими командами, як мадридський "Атлетіко", "Мальорка", "Бетіс", "Барселона", "Еспаньол", "Севілья", "Валенсія" і "Ов"єдо".

За повідомленнями турецьких ЗМІ після відствки з "Фенербахче" Арагонес може очолити "Атлетіко" або збірну Бельгії.

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Фенербахче" зробило Арагонеса безробітним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі