четвер, 02 липня 2009 08:11

"Євро-2012 може обернутися всесвітньою ганьбою" - Блохін

"Євро-2012 може обернутися всесвітньою ганьбою" - Блохін

Найуспішніший тренер збірної України Олег Блохін дав свій коментар з приводу ситуації, що склалася з Євро-2012 в Україні.

"Я теж був у Кардіффі навесні 2007 року, і досі мурашки по шкірі повзуть, коли бачу знаменитий кадр: Мішель Платіні витягує з великого конверта лист із словами "Poland" і "Ukraine". З тих пір пройшли два з гаком роки, і наш тріумф може обернутися всесвітньою ганьбою. За цей час було сказано багато правильних слів, проте дуже мало зроблено справ", - вважає Олег Блохін.

Також Олег Володимирович відзначив неспроможність українських чиновників вести діалог з УЄФА. Зокрема, одеської влади.

"Деякі наші чиновники просто ментально опинилися не готові мати справи з УЄФА. Чого варте лише листування одеського мера з цією футбольною організацією, в якому він пред"явив щось на зразок "ультиматуму" Платіні. Ось повеселив футбольну Європу! Людині ніхто не зміг пояснити, що УЄФА може не зрозуміти жарт, нехай навіть одеський, і коли рішення ухвалене, Союз європейських футбольних асоціацій стоятиме на своєму до кінця.

Там вважають, що краще вже бачити щось матеріальне - нові дороги, аеропорти, готелі, а не тільки макети і рекламні проекти. Буде дуже шкода, якщо наша влада всіх рівнів не візьметься за розум, і 30 листопада, коли УЄФА збирається винести остаточний вердикт, ми втратимо унікальну можливість провести Євро-2012 на паритетних принципах з Польщею", - підсумував Олег Блохін.

За матеріалами ТСН, "СЭ"

Зараз ви читаєте новину «"Євро-2012 може обернутися всесвітньою ганьбою" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі