четвер, 11 червня 2009 08:09

"Дубль" Назаренка приніс збірній України перемогу над Казахстаном (ВІДЕО)

"Дубль" Назаренка приніс збірній України перемогу над Казахстаном (ВІДЕО)

Збірна України, поступаючись по ходу зустрічі з рахунком 1:0, змогла здобути домашню перемогу над командою Казахстану (1:2) в рамках відбірного турніру чемпіонату світу-2010.

Українці, як і належить господарям, активно почали зустріч. У першій же своїй атаці Мілевський з п"яти метрів після подачі Назаренка з правого флангу пробив вище, але будь Артем точніше міг би вийти і гол.

А ось казахи в атаку йшли неохоче, зрідка навішували в штрафну господарів, де як завжди надійно на виході грав Богуш. Хоча в одному епізоді Станіслав виручити не зумів: після невдалої спроби Шевчука вибити м"яч, снаряд опинився біля Нусербаєва, який вдарив по воротах, м"яч від голови Русола попав в гравця суперника і влетів в сітку воріт.

Господарі відразу ж небезпечно відповіли: Ротань навішував з правого флангу, м"яч зрикошетив від ноги захисника гостей і потрапив у поперечину. Хвилиною пізніше Мілевський втік на лівому фланзі, увійшов в штрафну, точно скинув під удар Вороніну, але удар Андрія з п"яти метрів пройшов вище воріт.

Українці безрезультатно продовжували атакувати аж до 33-ої хвилини матчу, коли проти Назаренка гості грубо зіграли біля своєї штрафної. Сам потерпілий і став виконувати удар і не помилився: удар вийшов просто дивовижним, м"яч влетів точно в ліву дев"ятку воріт Мокіна.

Відразу ж після перерви українці вийшли вперед: Мілевським пасом урозріз знайшов в шрафній Назаренка, який розстріляв Мокіна, від якого м"яч і влетів в сітку воріт. Після голу українці заспокоїлися і почали просто катати м"яч, що наприкінці зустрічі ледь не зіграло злий жарт: Аверченко сам з м"ячем опинився в штрафній, але удар пройшовся вище воріт, а могло все закінчитися для господарів набагато гірше.

Збірна України виграла і тепер з 11 очками займає в групі 6 третю сходинку. Казахстан з трьома очками п"ятий.

Україна - Казахстан - 2:1

Голи: Назаренко, 33, 47 - Нусербаєв, 18

Україна: Богуш, Мандзюк, Русол, Чигринський, Шевчук, Гай, Тимощук, Ротань (Калініченко, 82), Назаренко, Мілевський, Воронін (Селезньов, 67)

Казахстан: Мокін, Кіров (Ірісметов, 70), Абдулін, Кисліцин, Карповіч, Нусербаєв (Травін, 63), Скорих, Хижніченко, Кукєєв, Логвіненко, Ербес (Аверченко, 74)

Попередження: Нусербаєв

За матеріалами Football.ua, LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «"Дубль" Назаренка приніс збірній України перемогу над Казахстаном (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі