четвер, 26 березня 2009 18:47

"Донбас Арена" шокувала делегацію зі Швейцарії

"Донбас Арена" шокувала делегацію зі Швейцарії

Сім журналістів провідних видань і двоє керівників найбільших банків - в такому складі в четвер, 26 березня, приїхала на "Донбас Арену" делегація з Швейцарії. Візит на стадіон, який вже добре відомий серед швейцарських вболівальників, став першим пунктом в програмі їх донецького перебування.

- А дах закривається? - майже хором поставили одне і те ж питання гості, вийшовши на трибуни.

Коли ж технічний директор Донбас Арени Вадим Гунько відповів негативно і пояснив чому, іноземці згідно закивали головами. Виявляється, до теперішнього моменту вони не знали, що газон на стадіоні буде природним. Яке ж було здивування і захоплення швейцарців, коли їм пояснили, наскільки ретельного відходу вимагає натуральне поле - провітрювання, прямі сонячні промені й так далі

Стадіони в Базелі і Берні набагато скромніші і менші

- Стадіон у вас, звичайно, приголомшливий! У нас теж є стадіони в Базелі та Берні, але вони набагато скромніші і менші, - говорить журналіст швейцарської газети "24 години" Ганна Годар. - Перше враження - шок від розмахів І ще, трибуни тут дуже круті, тому навіть з верхнього ряду добре видно поле, за рахунок кута підйому чаші газон здається дуже близьким.

Зацікавилися гості і корпоративними ложами. В одній з них вони навіть побували, придивилися, вийшли звідти на балкон. А потім дружно заявили, що хочуть неодмінно тут сфотографуватися, а ще краще - потрапити на відкриття Донбас Арени.

- Якщо у вас в недобудованому вигляді стадіон такий приголомшливий, то яким же він буде після закінчення всіх робіт?! - фантазувала Ганна Годар. - Я обов"язково хочу побачити "Донбас Арену", коли тут вже проходитимуть матчі.

Прес-служба Донбас Арени

Зараз ви читаєте новину «"Донбас Арена" шокувала делегацію зі Швейцарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі