неділя, 04 жовтня 2009 19:07

"Дніпро" зіграв унічию з "Шахтарем"

"Дніпро" зіграв унічию з "Шахтарем"

У центральному матчі 9-го туру Прем"єр-ліги України дніпропетровський "Дніпро" поділив очки з донецьким "Шахтарем". Поєдинок закінчився бойовою нічиєю 2:2.

Рахунок відкрив на 25 хвилині Луїс Адріано, після чого "Шахтар" пропустив 2 м"ячі. Наприкінці першого тайму Калиниченко потужним ударом реалізував штрафний, а на початку другого відзначився Селезньов.

На 73 хвилині тому ж Адріано вдалося зрівняти рахунок. Команди обмінялися небезпечними атаками, але до фінального свистка рахунок так і не змінився.

За підсумками дев"яти турів "Шахтар" набирає 21 очко і відстає від лідера - київського "Динамо" - на 4 пункти. "Дніпро" продовжує утримувати за собою 3-е місце з 18-ма очками в активі.

"Дніпро" - "Шахтар" - 2:2

Голи: Луіс Адріано (25, 73), Калиниченко (45 +2), Селезньов (55).

"Дніпро": Боровик, М. Пашаєв, Холек, Чеберячко, Денисов, Ротань, Феррейра, Назаренко, Калиниченко, Гоменюк, Селезньов (Ессола, 81).

"Шахтар": П"ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Кобін, Хюбшман, Фернандіньйо, Ілсіньйо (Рац, 78), Жадсон (Кравченко, 57), Вілліан (Гладкий, 72), Адріано.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" зіграв унічию з "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі