понеділок, 17 січня 2011 15:34

"Дніпро" може підписати капітана молодіжної збірної Бразилії

"Дніпро" може підписати капітана молодіжної збірної Бразилії

Півзахисник "Інтернасьоналя" і капітан молодіжної збірної Бразилії Жуліано в найближчі дні може з'явитися в тренувальному таборі "Дніпра" на зборі, що проходить, в Іспанії.

Якщо це відбудеться, то 19-річному хавбеку для того, щоб стати гравцем команди Хуанде Рамоса, залишиться пройти лише медичне обстеження, повідомляє "СПОРТ bigmir) net".

Що стосується суми можливого трансферу Жуліано, то хоч вона в даний момент і оцінюється на рівні 7 млн євро, але є всі підстави вважати, що "Інтернасьональ" розраховує на вагомішу фінансову пропозицію - не менше 15 млн євро.

Додамо, що зовсім недавно інтерес до Жуліано виявляла іспанська "Барселона". Крім того, подейкували, що конкуренцію каталонцям готові були скласти англійські "Арсенал" і "Манчестер Юнайтед".

Також, "Дніпро" зацікавлений у придбанні 21-річного правого захисника "Базеля" ганця Самуеля Інкума.

Наставник дніпропетровців Хуанде Рамос був вражений грою швидкісного ганці в Лізі Чемпіонів, тому попросив керівництво клубу приступити до переговорів про перехід футболіста, повідомляє Ghana Soccernet з посиланням на швейцарські ЗМІ.

Орієнтовна вартість Інкума за версією transfermarkt.de - 3,5 млн євро.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" може підписати капітана молодіжної збірної Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі