вівторок, 28 грудня 2010 16:55

"Динамо" зіграло внічию зі збірною України

"Динамо" зіграло внічию зі збірною України

Підопічні Олега Кузнєцова, юнацька збірна України U-18, провели спаринг з першоліговим "Динамо-2"

Сьогодні в Кончі-Заспі збірна України (U-18) в рамках підготовки до майбутнього Меморіалу Гранаткіна, що пройде в першій декаді січня в російському Санкт-Петербурзі, провела спаринг з "Динамо-2".

Поєдинок став дебютним для Андрія Гусіна на посту головного тренера другої команди "Динамо" та завершився результативною нічиєю - 1:1.

Перший тайм матчу пройшов у рівній боротьбі, яка, втім, не призводила до моментів біля воріт опонентів. Друга ж 45-хвилинка, перша половина якої була повністю за колективом Кузнєцова, ну а друга - за "Динамо", також не зуміла виявити переможця. На м'яч, забитий збірниками на 66-й хвилині, динамівці відповіли вже в компенсований час.

Голи: 1:0 - Полулях, 66, 1:1 - 90 1.

Збірна України U-18: 1-й тайм: Махарадзе, Чорноморець, Братков, Глушицький, Балан, Вакуленко, Буяльський, Луканюк, Тащі. Єрмаченко, Бохашвілі.

2-й тайм: Волинець, Шевцов, Акубардія, Глушицький, Сухомлинов, Олійник, Орловський, Полулях, Мединський, Тащі (Буяльський, 68), Кулач.

Спаринг з динамівцями став останнім передсвятковим заняттям команди Олега Кузнєцова - після матчу збірники були розпущені по домівках на Новий рік. Проте вже другого січня з ранку команда знову збереться в Кончі-Заспі, а вже вдень вилетить до Санкт-Петербурга для участі в турнірі пам'яті Валентина Гранаткіна.

За матеріалами Turnir.ua

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зіграло внічию зі збірною України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі