субота, 29 січня 2011 11:38

"Динамо" зіграло внічию з командою першої ліги Росії

"Динамо" зіграло внічию з командою першої ліги Росії

Київське "Динамо" провело черговий контрольний матч на зборах в Ізраїлі. На цей раз суперником команди Юрія Сьоміна був російський клуб "Нижній Новгород".

У цій грі російський наставник виставив експериментальний склад з гравців, яких можна віднести до найближчого резерву основи. Наприклад, на вістрі атаки діяв бразильський дует Андре-Гільєрме.

У першому таймі йшла рівна боротьба без особливих моментів. У "Динамо" був непоганий удар у виконанні Зозулі. А під завісу тайму росіяни зуміли відкрити рахунок - Сальников точно пробив головою.

Після перерви динамівці заграли активніше. Але забити зуміли не відразу. Вчасно проявив ініціативу ветеран команди Несмачний, контракт з яким, за словами Сьоміна, буде продовжено до кінця сезону. Він увірвався у штрафний майданчик і був збитий. А Гільєрме реалізував пенальті.

"Динамо" намагалося вирвати перемогу, але більше вразити ворота "Нижнього Новгорода" не зуміло.

"Основне наше завдання - підняти фізичні кондиції через ігрову практику. Частина футболістів ще далека від свого оптимального стану. Перед другим збором подумаємо, хто поїде готуватися до гри з" Бешикташем ", а хто - ні. Кондиціями основної групи гравців, яка замість матчу провела тренування, на сьогоднішній день я задоволений. Ця група післязавтра теж проведе гру з "Нижнім Новгородом", - розповів після матчу Сьомін.

Товариський матч

"Динамо" - ФК "Нижній Новгород" 1:1 (0:1)

Голи: 0:1 Сальников (40), 1:1 Гільєрме (72, з пенальті).

"Динамо": Бойко (Кічак, 45), Бетао, Несмачний, Хачеріді, Алмейда (Попов, 45), Гіоане, Гармаш, Маграо, Зозуля, Гільєрме, Андре.

За матеріалами ФК "Динамо" (Київ), РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зіграло внічию з командою першої ліги Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі