пʼятниця, 28 січня 2011 18:40

"Ніякої пропозиції від "Шальке" я не отримував" - Суркіс

"Ніякої пропозиції від "Шальке" я не отримував" - Суркіс

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував останні трансферні чутки навколо клубу. Зокрема, бос "біло-блакитних" спростував інформацію про те, що німецький "Шальке" вступив у переговори з "Динамо" щодо придбання півзахисника Романа Єрьоменка.

"Ніякої пропозиції від "Шальке" щодо Єрьоменка я не отримував. Але навіть якщо така пропозиція і надійшла б, то я не замислюючись відповів би відмовою: Роман грає ключову роль в нашій команді, і його продаж став би відчутним послабленням для "Динамо", - сказав Суркіс. - Та й взагалі, у це міжсезоння ми не плануємо продавати жодного з наших виконавців".

Що ж до чуток про інтерес "Динамо" до нападаючого уругвайського "Пеньяроля" Федеріко Родрігеса, то коментар Суркіса на цей рахунок був ще більш красномовнішим:

"Я навіть не знаю, про кого йде мова. Питання про можливі придбання ми обговоримо з Юрієм Сьоміним після закінчення першого збору".

А ось тему про можливий перехід в "Динамо" з московського "Локомотива" Олександра Алієва президент киян попросив не підігрівати, оскільки для цього немає жодних підстав.

"Ми навіть не перебуваємо з "Локомотивом" у стадії переговорів з цього приводу. Так само як і з самим Алієвим ми взагалі на цю тему не говорили. Поки на порядку денному одне питання: необхідність погашення московським клубом заборгованості перед нами за придбання Алієва.

Повторюся, "Локомотив" повинен нам за цей трансфер 4 мільйони євро - саме стільки, а не в два рази менше, як це публікувалося в деяких ЗМІ", - зазначив президент "Динамо".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Ніякої пропозиції від "Шальке" я не отримував" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі