пʼятниця, 18 лютого 2011 12:21

"Динамо" вполювало "чорних орлів" у Стамбулі
20

Фото: Reuters

Новий футбольний рік очолюване Юрієм Сьоміним "Динамо" розпочало з впевненої перемоги. У Стамбулі команда показала чудову гру, забивши у ворота "Бешикташа" чотири м'ячі. Натомість, у свої ворота пропустила лише один.

За останні десять років "Динамо" вчетверте грає в Стамбулі. У матчах з "Фенербахче" були зафіксовані нічиї 2:2 і 0:0, а ось за поразку 1:3 в 2002 році від "Бешикташа" реванш було взято.

Всього за місяць підготовчих зборів і з десятка проведених контрольних матчів Юрій Сьомін зумів перебудувати гру команди. Вже видно новий ігровий почерк - контроль м'яча короткими передачами, швидкі контратаки, акцент на надійність захисту.

Мабуть, кращими гравцями у "Динамо" в Стамбулі в цей вечір були старожили - Шовковський і Шевченко. Воротар, який знову вивів команду з капітанською пов'язкою, парирував декілька ударів неймовірної складності. Нападник взяв участь у перших трьох забитий м'ячах - двічі в ролі асистента, а ще один раз відзначився сам. До слова, забитий м'яч став для Шевченка 65-м в єврокубках. Перемогою ювілей відзначив і Сьомін - для нього гра стала 100-ю на тренерському містку в єврокубках.

Розгромний рахунок аж ніяк не говорить про слабкість "Бешикташа". Майстерність у визнаних зірок нікуди не ділася, команда часом чудово комбінувала, добре контролювала м'яч. Щоправда, в основному це відбувалося в останні півгодини гри, коли рахунок став 3:1. Самим небезпечним був Куарежма, але його натиск стримував Шовковський.

Під кінець португалець так занервував, що отримав два попередження і до Києва якщо й поїде, то в якості туриста. Наприкінці зустрічі динамівці віддали ініціативу, проводячи небезпечні контратаки. За наполегливість був винагороджений Гусєв, який заробив пенальті і сам же його реалізував.

За матеріалами ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вполювало "чорних орлів" у Стамбулі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі