пʼятниця, 18 лютого 2011 09:48

Шевченко забив 65-й м'яч в єврокубках

Шевченко забив 65-й м'яч в єврокубках

Гол нападника київського "Динамо" Андрія Шевченка на 50-й хвилині матчу Ліги Європи проти "Бешикташа" став для гравця 65-м м'ячем, записаним на його рахунок у європейських клубних турнірах (59 в Лізі чемпіонів, 5 в Кубку УЄФА / Лізі Європи і один в Суперкубку Європи), інформує Infostrada.

Рекорд належить форварду німецького "Шальке" Раулю. В активі іспанця - 70 голів у єврокубках.

Нагадаємо, вчора "Динамо" з рахунком 4:1 розгромило "Бешикташ" у першому матчі 1 / 16 фіналу Ліги Європи-2010/2011.

"Ми очікували важкої гри, оскільки всі матчі в Туреччині даються важко. Тим не менше, ми продемонстрували свої найкращі якості, і здобули заслужену перемогу.

У футболі нічого не можна передбачити. У київському матчі ми повинні діяти в тій же манері, адже ми будемо грати перед своїми вболівальниками.

Було цікаво подивитися, які зміни відбулися в команді. У складний момент ми змогли встояти, забили важливий матч, і в подальшому стало грати вже легше.

З приходом Юрія Сьоміна ми стали діяти компактніше, і, думаю, це є запорукою нашої перемоги", - цитує Шевченка офіційний сайт київського "Динамо".

В іншому матчі за участю української команди харківський "Металіст" розгромно програв "Байєру" - 0:4.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Шевченко забив 65-й м'яч в єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі