субота, 01 травня 2010 18:12

"Динамо" в меншості перемагає "Закарпаття"

"Динамо" в меншості перемагає "Закарпаття"

"Динамо" не без "пригод" обіграло "Закарпаття" - 2:0.

Кияни почали вдало: з гола у дебюті, забитого Мілевським з пенальті. Але замість того, щоб закріпити перевагу, підопічні Валерія Газзаєва самі собі вигадали проблеми.

Під завісу першого тайму Алмейда, виправляючи помилку оборони "Динамо", звалив Давидова, і арбітру не залишалося нічого, крім як вилучити захисника, який скоїв фол останньої надії. Був ще й небезпечний штрафний, але м'яч, на динамівське щастя, розминувся з рамкою.

Слід гадати, в перерві Валерій Газзаєв поговорив з підопічними дуже докладно. І перша ж атака "Динамо" вдалася на славу! Красива комбінація увінчалася передачею на Данило, який увійшов у штрафну й потужно пробив - 2:0.

"Закарпаття" робило все, що могло, але навіть для одного гола цього виявилося недостатньо. Хоча Микуляк здорово пробив здалека (м'яч влучив у поперечину), Іванов підозріло падав у штрафному господарів (без наслідків для господарів) ...

У свою чергу, Шевченко (Андрій, не дивлячись на всі побоювання, зміг вийти на поле в основі) та компанія могли довести рахунок до великого, але результат залишився незмінним - 2:0.

Прем'єр-ліга, 28-й тур

"Динамо" - "Закарпаття" - 2:0

"Динамо": Шовковський, Данило, Юссуф, Алмейда, Маграо, Єременко (Бетао, 39), Михалик (Нінкович, 26), Вукоєвич, Ярмоленко, Шевченко (Несмачний, 88), Мілевський.

"Закарпаття": Надь, Комарницький, Болохан, Хауш (Іванов, 65), Леандро, Лісіцин (Невуче, 59), Бойко, Райчевич, Шендрик, Трішович (Микуляк, 82), Давидов.

Голи: Мілевський (12, пенальті), Данило (49).

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" в меншості перемагає "Закарпаття"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі