субота, 22 січня 2011 10:48

"Динамо" шукає для Бертольо нову команду - ЗМІ

"Динамо" шукає для Бертольо нову команду - ЗМІ

Керівництво київського "Динамо" в особі президента клубу Ігоря Суркіса і гендиректора Резо Чохонелідзе шукають варіанти продовження кар'єри для талановитого аргентинського півзахисника Факундо Бертольо.

Про це повідомляє Football Transfer з посиланням на джерела, близькі до селекційного відділу клубу.

Агенту футболіста Крістіану Брагарнику вже повідомили про це рішення, а сам клуб надіслав лист із пропозицією купити або орендувати аргентинця у провідні клуби Південної Америки і Європи.

Дану інформацію може побічно підтверджувати той факт, що Бертольо не взяв участь у контрольній грі проти ізраїльського клубу "Бней Ейлат". Кияни перемогли з рахунком 4:0.

У суботу в Ізраїлі шаббат, вихідний оголосив підопічним і Юрій Сьомін. З ранку Вінченцо Пінколіні проведе розминку, після чого кожен буде вибирати на свій розсуд, як провести вільний час. Хтось із динамівців відправиться на екскурсію в сусідню Йорданію, в місто Петра, інші зможуть позасмагати на пляжі Червоного моря, скупатися в його теплих водах, або прогулятися по набережній Ейлата.

У неділю команда продовжить підготовку, а наступний контрольний поєдинок проведе 25-го січня проти "Маккабі" з Хайфи.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" шукає для Бертольо нову команду - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі