пʼятниця, 21 січня 2011 18:46

"Динамо" розгромило клуб ізраїльської другої ліги

"Динамо" розгромило клуб ізраїльської другої ліги

Київське "Динамо" сьогодні провело перший матч на тренувальному зборі в Ізраїлі. Суперником команди Юрія Сьоміна став місцевий клуб Другої ліги "Бней Ейлат", який віце-чемпіони України обіграли з рахунком 4:0.

"Динамо" повело в рахунку на 14-й хвилині після точного удару Андрія Яромленка, який завершив ефектну комбінацію у виконанні Данило і Артема Мілевського. Через пару хвилин удар Мілоша Нінковича прийняла на себе поперечина, а Роман Єрьоменко пробив поруч зі штангою. На 34-й хвилині динамівці втілили таки свою перевагу у другий гол - Єрьоменко промчав по флангу, увійшов у штрафну і віддав на Андрія Шевченка, який у дотик переправив м'яч у сітку.

У другому таймі Сьомін повністю змінив склад "Динамо", але малюнок гри не змінився. На 53-й хвилині Андре реалізував вихід один на один, забивши третій м'яч у цій зустрічі. Через п'ять хвилин Андре міг оформити дубль, але завозився з м'ячем і не зміг переграти голкіпера.

У середині тайму ледь не відзначився Тіберіу Гіоане, що пробивав зі штрафного, але за ізраїльтян знов зіграла поперечина. Потім Олег Гусєв рикошетом від захисника пробив у штангу. І все ж за дві хвилини до кінця гри динамівці забили в четвертий раз - Гусєв в дотик замкнув флангову передачу.

"Динамо" - "Бней Ейлат" 4:0

"Динамо" (перший тайм): Шовковський, Попов, Юссуф, Михалик, Данило, Вукоєвич, Нінкович, Шевченко, Єрьоменко, Ярмоленко, Мілевський

"Динамо" (другий тайм): Коваль, Несмачний, Хачеріді, Алмейда, Бетао, Гіоане, Гармаш, Зозуля, Гусєв, Андре, Кравець

Голи: Ярмоленко, 14, Шевченко, 34, Андре, 53, Гусєв, 88

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" розгромило клуб ізраїльської другої ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі