пʼятниця, 18 вересня 2009 12:13

"Динамо" проїхалося катком по "Рубіну" - Сабо

"Динамо" проїхалося катком по "Рубіну" - Сабо

5-кратний тренер "Динамо" - про старт киян у лізі чемпіонів-2009/10.

- Я отримав задоволення від другого тайму. Це був приклад того, як треба грати у футбол, - поділився Йожеф Сабо. - Просто проїхалися катком по Казані. Ось що означає швидкість! Включили її, і цього "Рубіна" просто не стало! Мені взагалі подобається Газзаєв. Він агресивний тренер. Грає в агресивний футбол - це в моєму дусі! Бачите, яка у нього атака хороша! Це не Сьомін. Той - боязливий, у нього атаки не було. Вигравав 1:0, але - це не те. Віддам належне замінам Газзаєва. Особливо вдала - з Гусєвим. Він поставив Олега на його місце, справа, Шеву перекинув наліво. Пішли швидкості, і суперник вже не встигав латати дірки.

- Цей матч не нагадав вам гру вашого "Динамо" зі "Спартаком" в 94-му, коли ви після першого тайму теж програвали - 0:2, але у результаті виграли 3:2?

- Нагадав. Взагалі я емоційний тренер. Але тоді ми грали здорово, і я спокійно сказав в перерві хлопцям: "Ми сьогодні кращі, ніж вони. Вважайте, що рахунок 0:0. Включіть швидкості. Ми їх обіграємо!" І обіграли. Перемогти Росію, чемпіонат якої сильніший за наш, де тільки дві топ-команди, завжди особливо приємно. Але говорити, що наш чемпіон сильніший, рано. Дочекаємося матчу-відповіді в Казані.

- Шовковський міг врятувати після удару Домінгеса?

- Якби виручив, сказали б: "Ну, молодець, такий м"яч витягнув!" Але дуже здорово той пробив. Бачив би Саша політ м"яча, він би робив крок, а потім поштовх. М"яч же випірнув над головами і влетів у "дев"ятку". Воротаря тут у жодному випадку не можна винити, він все робив правильно - "стінкою" закрив один кут, сам стояв в іншому. Є воротарі, які намагаються вгадати. Це дуже погано. Пам"ятаєте гол Алієва в Порту? Воротар до удару зробив крок управо, потім, побачивши удар, захотів відштовхнутися вліво, але вже не міг, тому що тіло своє, вантаж поклав в інший бік. З воротарями в "Динамо" зараз порядок. Є Шовковський, Богуш.

- Що подумали, коли Мілевський отримав жовту за симуляцію?

- Людина не стоїть на ногах. Потрібно краще стояти на ногах. У міжнародних іграх весь час отримує жовті. Буде прикро, якщо він через перебір карток не зможе вийти у важливій зустрічі.

- Шевченко?

- Молодець! І відпрацьовував, і був агресивним. Але не потрібно забувати, що він не грав три роки. І він тільки починає входити в смак. Він ще набере. Але те, що він виконує завдання тренера, - здорово! А з критикою в адресу Андрія я не згоден. Його зараз потрібно підтримати, а не "топити"!

- Чого чекаєте від матчів з "Барселоною", "Інтером"?

- Якщо програємо грандам і ми, і Казань, з нею боротимемося за третє місце. Але потрібно чіплятися за очки і в Каталонії, і в Мілані. Це реально сьогодні, тому що ці команди ще не набрали форму. Вони тільки входять в сезон. Тому з ними можна грати. Виграти ЛЧ? Все реально! Хоча "Барселона" - велика команда. Та і "Інтер", я подивився, дуже солідно виглядає.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" проїхалося катком по "Рубіну" - Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі