понеділок, 01 лютого 2010 09:42

"Динамо" відмовилося від російського футболіста

"Динамо" відмовилося від російського футболіста

Цього року компанію марокканцеві Бадру Ель Каддурі і нігерійцеві Айїлі Юссуфу в київському "Динамо" може скласти як мінімум ще один представник їх рідного континенту.

Серед численних скаутів, які займаються пошуками на Кубку Африканських націй футбольних зірок, що проходив в Анголі, були і представники селекційної служби динамівського клубу. Серед них - колишній нападаючий одеського "Чорноморця" Олександр Голоколосов-молодший.

В поле зору скаутів потрапили збірні Єгипту, Габону і господарі турніру - Ангола. За наявною інформацією, в робочих блокнотах розвідників з українського клубу вже з"явилися прізвища декількох вартих уваги футболістів.

Тим часом, всупереч повідомленням російської преси, київське "Динамо" не стало підписувати контракт з 17-річним півзахисником юнацької збірної Росії Олегом Шалаєвим, який провів з командою Валерія Газзаєва міжсезонний збір в Ізраїлі. Як заявив президент "біло-блакитних" Ігор Суркіс, молодий футболіст вже відправлений додому.

"Йому ще рано боротися за місце в основі. Хлопець талановитий. Але у нас своїх талантів немало", - цитує Суркіса "Сегодня".

За матеріалами Одесский футбол, Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" відмовилося від російського футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі