субота, 01 серпня 2009 18:09

"Данилова треба вигнати" - Ярославський

"Данилова треба вигнати" - Ярославський

Скандал, пов"язаний з обранням керівництва української Прем"єр-ліги, ніяк не вплине на проведення Євро-2012, заявив в інтерв"ю "Дзеркалу тижня" президент ФК "Металіст", координатор підготовки Харкова до проведення Євро-2012 Олександр Ярославський.

Для стабілізації ситуації, на його думку, необхідно звільнити президента Прем"єр-ліги Віталія Данилова.

Координатор підготовки Харкова до проведення Євро-2012 категорично заперечує можливість того, що скандал, пов"язаний з судовим позовом з приводу обрання керівництва української Прем"єр-ліги, як-небудь вплине на проведення європейського чемпіонату.

"Нічому він (скандал) не пошкодить. Це безглузді звинувачення. Крики нероб, які на всякого роду сенсаціях намагаються заробити дивіденди. Ніхто ні на що не вплине. Це приватні питання українського футболу. І на матчах, які проходитимуть зараз в Україні, це теж не відіб"ється", - заявив Ярославський.

При цьому, на думку президента ФК "Металіст", причиною виникнення конфліктної ситуації стала діяльність нинішнього президента Прем"єр-ліги Віталія Данилова.

"Треба вигнати Данилова і все", - заявив Ярославський.

За матеріалами Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Данилова треба вигнати" - Ярославський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі