вівторок, 12 травня 2009 11:17

"Чорноморець" може залишитися без свого кращого бомбардира

"Чорноморець" може залишитися без свого кращого бомбардира
31-річний нападник одеситів може піти по шляху, що проклав екс-партнер по збірній України, "Динамо" та "Чорноморецю" Олег Венглинський, який провів сезон-2005/06 у клубі АЄК.

За повідомленнями грецьких ЗМІ, Косирін зацікавив керівництво місцевої "Лариси", яка йде четвертою у фінальному квартеті національної першості своєї країни.

Бомбардир "Чорноморця" їде вГрецію?

Нагадаємо, що в поточній першості Косирін провів у складі "моряків" 17 матчів і забив 8 м"ячів. Востаннє у майці "Чорноморця" форвард з"являвся на полі 19 квітня в домашній зустрічі зі "Львовом", причому виходив він тоді у капітанській пов"язці.

Головний тренер одеситів Віктор Гришко на питання "Що з Косиріним?" тиждень тому відповів так: "Я не коментую, правильно це чи неправильно. Він не готувався до сьогоднішньої гри. Ви з ним поспілкуйтеся, він вам все розповість". Сам Олександр коментарів для преси про своє двозначне положення в клубі поки не дає. "Мій контракт з клубом закінчується влітку наступного року", - сказав футболіст.

А ось, що сказав з цього приводу виконуючий обов"язки президента одеської команди Олег Марус: "Керівництво "Чорноморця" готове розглядати будь-які пропозиції які стосуються гравців колективу, якщо вони будуть вигідні самому клубу, - у тому числі і з-за кордону. Ну а пролити світло на положення Косиріна може тільки головний тренер. Я в його роботу не втручаюся і стартовий склад не визначаю".

oboz.ua, sport-express

Зараз ви читаєте новину «"Чорноморець" може залишитися без свого кращого бомбардира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі