понеділок, 29 червня 2009 10:46

"Челсі" задарма спихне Шевченка у катарський клуб

"Челсі" задарма спихне Шевченка у катарський клуб

Лондонський "Челсі" спробує віддати українського форварда Андрія Шевченка в команду "Аль-Гарафа" з Катару. Катарський клуб зацікавлений в придбанні Шевченка, і "Челсі" готовий відпустити українця безкоштовно, не дивлячись на те, що контракт нападаючого діє ще один рік, повідомляє Vital Football.

Шевченко перейшов у "Челсі" в 2006 році з "Мілана", але не зумів закріпитися у складі лондонської команди. У 2008 році англійський клуб віддав Шевченка в оренду до "Мілана". Після закінчення сезону-2008/09 італійці вирішили не продовжувати угоду з Шевченком.

Сезон-2009/10 українець повинен почати в "Челсі", проте новий головний тренер команди Карло Анчелотті (який перейшов з "Мілана") має намір розлучитися з українцем.

Інтерес до Шевченка проявляли, зокрема, італійська "Рома" і французький "Ліон". Головною складністю можливого переходу є висока зарплата нападаючого в "Челси" - 110 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень (близько 129 тисяч євро).

"Аль-Гарафа" готова оплачувати контракт Шевченка, але невідомо, чи погодяться на перехід в катарський клуб сам футболіст і його сім"я. Раніше в літнє міжсезоння "Аль-Гарафа" купила у "Ліона" колишнього півзахисника збірної Бразилії Жуніньо Пернамбукану.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" задарма спихне Шевченка у катарський клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі