субота, 04 грудня 2010 13:03

"Це буде найкрасивіший чемпіонат Європи за всю історію" - Воронін про Євро-2012

"Це буде найкрасивіший чемпіонат Європи за всю історію" - Воронін про Євро-2012

Євро-2012 буде найкрасивішим чемпіонатом Європи за всю його історію. Впевненість в цьому висловив нападник московського "Динамо" та національної збірної України Андрій Воронін.

За словами гравця, він був щасливий, коли Україна отримало право на організацію європейської першості.

"До цього додалося й хвилювання через те, що я сам футболіст і розумію відповідальність, яка ляже на плечі збірної", – підкреслив Воронін в інтерв'ю російській газеті "Взгляд".

Водночас, на думку футболіста, в підготовці України до чемпіонату наразі немає суттєвих проблем.

"Наскільки я знаю, зараз все налагодилося. Були якісь проблеми рік тому, але їх вирішили. Думаю, що це буде найкрасивіший чемпіонат Європи за всю історію. І за своєю організацією, і за грою", – сказав нападник "Динамо".

Андрій Воронін висловив сподівання в тому, що зіграє на чемпіонаті Європи. Втім, футболіст відмовився оцінювати власні шанси одягнути жовто-синю футболку національної команди на Євро-2012.

"Дуже хотів би зіграти за збірну, тим паче вдома. Але зарано думати як про можливість своєї участі, так і про те, як зіграє збірна взагалі: в команди новий тренер, зараз набирають багато молодих футболістів. Що це буде за команда, як вона зіграє – сказати складно. Будемо сподіватися, а далі – як гра піде", – наголосив Воронін.

Інформаційний центр "Україна-2012"

Зараз ви читаєте новину «"Це буде найкрасивіший чемпіонат Європи за всю історію" - Воронін про Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі