четвер, 12 серпня 2010 15:21

"Буде добре, якщо зіграємо з "Динамо" у нульову нічию" – гравець "Аякса"

"Буде добре, якщо зіграємо з "Динамо" у нульову нічию" – гравець "Аякса"

Товариський матч Україна – Нідерланди (1:1) став міні-репетицією битви "Динамо" та "Аякса" за місце у груповому етапі Ліги чемпіонів. І Берт ван Марвейк, і Мирон Маркевич викликали по три гравці зі згаданих клубів. Киян предаставляли Андрій Шевченко, Артем Мілевський та Тарас Михалик (у матчі участі не взяв). Амстердамський десант складався з Вюрнона Аніта, Урбі Еманеульсона та дебютанта збірної Сіма де Йонга.

"Нічия з Україною - це хороший результат для нас, адже ми зіграли молодим складом, - каже "Gazeta.ua" захисник Вюрнон Аніта. - Це моя друга гра у національній команді. У нас було багато дебютантів і це хороший досвід для нас."

Нулі на табло трималися до 73-ї хвилини, коли гол у ворота Андрія П"ятова провів гравець ПСВ Джермейн Ленс.

"У перерві тренер сказав, що нам треба йти вперед, атакувати і намагатися забити. Нам це вдалося. Там не було офсайду. Ми забили гол за правилами. Хоча наша радість була не довгою. Вашій команді відразу вдалося відновити паритет. Удар зі штрафного був класним (Алієв зрівняв рахунок на 75-й хвилині)."

Наступного тижня, а саме у вівторок, 17 серпня, Аніта вже у складі "Аякса" знову гостюватиме в Україні.

"Динамо" – хороша команда. Нам буде дуже важко грати. Але ми приїдемо у Київ за хорошим результатом. Буде добре, якщо зіграємо у нульову нічию, або заб"ємо один чи два м"ячі."

У складі віце-чемпіонів України Аніта відзначає Шевченка та Мілевського.

"Шевченко – дуже хороший гравець. Всі його знають. Також варто остерігатися Мілевського. Нападники "Динамо" – це наша головна біль. Ми маємо дуже уважно зіграти в обороні і не дати цим форвардам забити."

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Буде добре, якщо зіграємо з "Динамо" у нульову нічию" – гравець "Аякса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі