четвер, 12 серпня 2010 11:31

Збірна України знову не перемогла в Донецьку (ФОТО)
18

Збірна України під керівництвом Мирона Маркевича вперше не змогла перемогти. І сталося це в матчі з голландцями, що вирішили не привозити до Донецька свій зірковий склад, що дійшов до фіналу ЧС-2010.

Перший тайм був відверто нудним. Не випадково публіка проводжала команди на перерву свистом. Але вже в дебюті другого Алієв і Тимощук почали перевіряти надійність голкіпера гостей ударами з-за меж штрафної. Шанс відкрити рахунок був у Романчука, який, обігравши на лівому фланзі захисників, вискочив у результаті один на один, але момент свій не використав.

Українці пропустили першими. Після дальнього удару голландців м"яч відскочив від поперечини і, зачепивши спину Пятова приземлився у воротарському, а Ленсу вже ніхто не завадив закотити м"яч у порожні ворота.

Втім, радість голландців була недовгою. Через хвилину біля штрафної гостей завалився Мілевський, і Олександр Алієв вкотре продемонстрував своє вміння виконувати стандарти, повідомляє Террикон.

Фото: AP, donbass-arena.com

Зараз ви читаєте новину «Збірна України знову не перемогла в Донецьку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі