пʼятниця, 15 січня 2010 11:32

"Баварія" не збирається відпускати Тимощука

"Баварія" не збирається відпускати Тимощука

Генеральний менеджер "Баварії" Крістіан Нерлінгер і головний тренер клубу Луї ван Гаал заявили, що не будуть вести жодних переговорів про продаж українського півзахисника Тимощука.

За інформацією німецького "Більд", цілий ряд клубів зацікавлений у придбанні Тимощука, в тому числі "Ліверпуль", "Манчестер Сіті", а також російські "Зеніт" і "Спартак", проте у "Баварії" ясно дають зрозуміти, що не будуть вести жодних переговорів.

"Всі питання щодо змін складу в зимовий трансферний період закриті. Більше ніхто з гравців не піде і ми не будемо вести жодних переговорів", - заявив Крістіан Нерлінгер. "Я задоволений нинішньою кількістю гравців у команді", - вторить йому ван Гаал, який наполягав на скороченні чисельного складу, після чого 4 гравці (Тоні, Оттль, Брено і Баумйохан залишили "Баварію").

"Іноді гравцеві потрібен рік, щоб показати себе. Ним цікавляться багато клубів, але він залишиться", - прокоментував ван Гаал ситуацію українського півзахисника в його команді.

terrikon

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" не збирається відпускати Тимощука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі