вівторок, 04 травня 2010 16:12

"Арсенал" зажадав особливого контролю за діями арбітра ПЛ

"Арсенал" зажадав особливого контролю за діями арбітра ПЛ

На сайті київського "Арсеналу" з'явилася офіційна заява про те, що клуб просить додаткового контролю з боку ФФУ і Прем'єр-ліги за діями сімферопольського арбітра Володимира Сіренка, який завтра буде обслуговувати домашній матч "канонірів" проти донецького "Металурга".

Нагадаємо, 29 серпня 2009 року в Ужгороді цей суддя був головним у виїзному матчі "Арсеналу" з місцевим "Закарпаттям". На думку київського клубу та експертної комісії ФФУ, тоді цей арбітр припустився кількох помилок, які вплинули на хід матчу.

"Керівництво клубу" Арсенал "(Київ), не роблячи упереджених висновків ще до гри 05.05.10, тим не менше, вимагає від відповідних органів як ФФУ, так і Прем'єр-ліги, а також від всієї футбольної громадськості особливого контролю за суддівськими діями в матчі "Арсенал" (К) - "Металург" (Д). Сподіваємося на те, що це буде зразковий матч з точки зору Fair play, - як з боку гравців, так і суддів!", - йдеться в заяві прес-служби" канонірів".

За матеріалами fcarsenal.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" зажадав особливого контролю за діями арбітра ПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі