вівторок, 13 квітня 2010 09:23

"Арсенал" виступив проти головного арбітра України

"Арсенал" виступив проти головного арбітра України

Керівництво київського "Арсеналу" вимагає відставки голови Комітету арбітрів Федерації футболу України Вадима Шевченка. Про це йдеться в заяві, текст якої опублікований на офіційному сайті команди.

"12 квітня 2010 вранці стався безпрецедентний випадок. Співробітники ФК "Арсенал" подзвонили по телефону голові Комітету арбітрів України Вадиму Вікторовичу Шевченку, хвилюючись за те, що до цих пір невідомими є оцінки арбітражу суботнього матчу" Динамо "(Київ) -" Арсенал " (Київ) (регламентом передбачено, що такі оцінки виставляються протягом 24 годин). На таке питання співробітники почули буквально таку відповідь: "Оцінок поки що у нас немає. Але передайте ті слова, які сказав вилучений Шершун на полі, президентові клубу Вадиму Рабиновичу, віце-президенту Віктору Головко, головному тренеру В"ячеславу Грозному і старшому тренеру Олексію Величку", - йдеться в заяві "Арсеналу "

"Прес-служба ФК "Арсенал" уповноважена заявити, що керівництво клубу вважає неприпустимими дії і висловлювання пана Шевченка В.В., які ображають засновників Прем"єр-ліги. Ця прикра ситуація доводить і той факт, що пан Шевченко не може очолювати справді незалежну, незаангажовану інстанцію, якій надано право здійснювати арбітраж. Ще до початку розгляду ситуації, яка утворилася в матчі "Динамо" - "Арсенал", до вислуховування сторін голова Комітету арбітрів робить власні висновки, та ще і нав"язує їх в брудній формі іншим. Керівництво ФК "Арсенал "(Київ) вимагає від пана Шевченка В.В. негайного і публічного вибачення. Якщо гравець Шершун сказав на полі якісь нецензурні слова - і його вилучили за це з гри, то пан Шевченко В.В., який переадресував ці слова керівництву клубу "Арсенал" (Київ), повинен бути негайно відсторонений від керівництва Комітету арбітрів ", - підкреслюється в документі.

Нагадаємо, матч 24-го туру "Динамо" - "Арсенал" завершився з рахунком 3:1. На 62-й хвилині гри захисник "канонірів" Богдан Шершун був вилучений з поля за те що, нібито, дозволив собі нецензурні вирази в бік арбітра.

За матеріалами ФК "Арсенал", news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" виступив проти головного арбітра України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі