четвер, 18 березня 2010 16:35

"Арсенал" просить експертів "поворожити" над бесідою Заварова з Рабиновичем

"Арсенал" просить експертів "поворожити" над бесідою Заварова з Рабиновичем

ФК "Арсенал" звернувся до Дисциплінарним комітету Прем"єр-ліги з проханням провести експертизу аудіозапису розмови екс-тренера "канонірів" Олександра Заварова і президента клубу Вадима Рабиновича.

"Арсенал" пропонує дати експертну оцінку аудіозапису плівки, на якому містяться висловлювання колишнього тренера команди Олександра Заварова щодо реальних причин його прогулів і подальшого звільнення ", - йдеться в заяві на офіційному сайті команди.

Прес-служба нагадує, що кілька тижнів тому в Інтернеті з"явився аудіозапис розмови президента ФК "Арсенал" Вадима Рабиновича і колишнього головного тренера клубу Олександра Заварова.

"З розмови стають зрозумілими справжні причини відсутності Олександра Заварова з власних міркувань на роботі і відмовки приступити до роботи за розпорядженням керівництва. Оскільки навколо в пресі лунають гучні заяви щодо цього запису, керівництво ФК "Арсенал" попросило Дисциплінарний комітет Прем"єр-ліги провести фоноскопію запису з метою ототожнення голосів і ознайомити з її результатами, як склад Дисциплінарного комітету Прем"єр-ліги, так і футбольну громадськість", - наголошується в документі.

Нагадаємо, що Олександр Заваров був звільнений з посади головного тренера київського "Арсеналу" нинішньою зимою. Причиною звільнення, на думку керівництва клубу стала пристрасть Заварова до алкоголю і як наслідок порушення трудової дисципліни. У свою чергу Олександр Анатолійович заявив, що керівниками клубу проти нього розпочато інформаційну війну.

За матеріалами liga.net, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" просить експертів "поворожити" над бесідою Заварова з Рабиновичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі