середа, 17 лютого 2010 17:36

"Підстав для звільнення Заварова вдвічі більше, ніж треба" - Рабинович

"Підстав для звільнення Заварова вдвічі більше, ніж треба" - Рабинович

Колишній головний тренер київського "Арсеналу"Олександр Заваров висловив обурення словами керівництва його колишнього клубу, яке стверджує, що у тренера були проблеми з алкоголем.

"Всі ці слова брехня! І керівництву клубу швидше за все доведеться відповісти за них. Просто можна було нормально поговорити і звільнити мене, не нагнітати ситуацію.

У клубі б"ються в істериці через те, що доведеться платити компенсацію. А за моральний збиток я виставлю дуже великі гроші!

Звичайно, для мене це все несподіванка. У листопаді я підписав контракт з "Арсеналом". А в січні мене звільняють. До того наприкінці минулого року я хотів піти з клубу, але мене умовили залишитися", - сказав Заваров.

Тим часом, президент "Арсеналу" Вадим Рабинович розповів про причини відставки головного тренера Олександра Заварова, якого на цій посаді змінив В"ячеслав Грозний.

"Хочу сказати відразу, що у мене немає конфлікту з Сашею Заваровим. Я його просто звільнив з посади головного тренера. Заварову треба подолати складний період в житті, узяти себе в руки і зайнятися тренерською роботою в іншому клубі.

Причина відставки така: для клубу краще, якщо тренером буде інший фахівець. Із Заваровим же щось відбулося. Він пропав на зборах. Сказав, у нього немає грошей, щоб покласти на телефонну картку. Але у Заварова зарплата 30 тисяч доларів. Думаю, він може викроїти засоби на зв"язок і повідомити, де мій клуб тренується. Треба нормально поводитися - і тоді Заваров тренуватиме 200 років.

Заваров узяв великий аванс. А взагалі, цим питанням займаються юристи. Вони сказали, що підстав для звільнення Заварова вдівічі більше, ніж треба", - сказав Рабинович.

За матеріалами Sports.ru, "Советский спорт".

Зараз ви читаєте новину «"Підстав для звільнення Заварова вдвічі більше, ніж треба" - Рабинович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі