пʼятниця, 19 вересня 2008 09:58

"Арсенал" не заслужив навіть нічиєї" - британські ЗМІ

"Арсенал" не заслужив навіть нічиєї" - британські ЗМІ

Висновки британської преси за підсумками матчу 1-го туру Ліги чемпіонів "Динамо" - "Арсенал" (1:1) зводяться до того, що "каноніри" не дуже і заслуговували більшого, ніж нічия, хоча цілком могли як виграти, так і програти. 

ВВС: "Спочатку здавалося, що Київ з великою повагою відноситься до суперника. Саме повагою перед "Канонірами" можна пояснити невпевнений старт і ряд помилок, які могли стати фатальними для господарів. Як тільки "Динамо" заспокоїлося, моменти біля воріт Богуша почали виникати набагато рідше".

NewsOfTheWorld: "Залякавши суперінка ще до початку гри, "Арсенал" не зумів скористатися невпевненістю господарів. І якщо б вони були б наполегливіші, то після перерви, ван Персі, Адебайор, Фабрегас та інші гірко пошкодували б про невикористані моменти".

The<>Telegraph: "Гвінейського форварда "Динамо" Бангура тренерський штаб "Арсеналу" вважав найнебезпечнішим у складі киян і перегляданням м"яча, який він забив минулого року "Манчестеру Юнайтед", буквально замучив захисників і воротаря. Проте Бангура на полі виглядав схвильованим і навіть трохи наляканим, і здавалося дивовижним, що саме йому було відведено право пробивати пенальті. Але ще найдивовижнішим стало те, наскільки холоднокровно киянин розвів Альмуньо та м"яч по різних кутах!"

Daily<>Mail: "Де б не траплялися невдалі для "Арсеналу" ігри - в манчестері, Лондоні або Києві, Венгер у всьому звинуватить арбітра. Його навіть не варто питати про причини невдач - відповідь відома заздалегідь".

"Про Футбол"

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" не заслужив навіть нічиєї" - британські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі