середа, 19 січня 2011 17:23

"Анжі" безкоштовно дістався сенаторові-олігарху

"Анжі" безкоштовно дістався сенаторові-олігарху

Сенатор від Дагестану і один з найбагатших людей Росії Сулейман Керімов не купив махачкалінський футбольний клуб "Анжі", а отримав його безкоштовно. Про це, як повідомляє "Інтерфакс", заявив 19 січня президент Дагестану Магомедсалам Магомедов.

"Мова не йде про купівлю-продаж за якусь суму - це просто передача клубу", - пояснив Магомедов. За його словами, за допомогою Керімова клуб зможе купувати більш класних гравців, що дозволить поставити перед "Анжі" "серйозні завдання".

Примітно, що в повідомленні прес-служби президента Дагестану від 18 січня йдеться саме про купівлю клубу. При цьому сума операції в прес-релізі не вказувалася.

За словами Магомедова, в Дагестані найближчим часом планується побудувати стадіон на 40 тисяч місць. Співфінансувати будівництво буде все той же Керімов. Магомедов зазначив, що на цьому стадіоні можна буде проводити матчі чемпіонату світу з футболу 2018 року.

"Анжі" в останньому чемпіонаті Росії посів 11-те місце, але був на грані вильоту практично до останнього туру.

Сулейман Керімов займає пост сенатора в Раді Федерації з 2008 року. Його стан журналом Forbes в 2010 році оцінювався в 5,5 мільярдів доларів.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «"Анжі" безкоштовно дістався сенаторові-олігарху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі