понеділок, 08 листопада 2010 14:15

Болгарський півзахисник "Анжі" "влетів" на гроші за мат в прямому ефірі (ВІДЕО)

Болгарський півзахисник "Анжі" "влетів" на гроші за мат в прямому ефірі (ВІДЕО)

Болгарський футболіст махачкалінського "Анжі" Тодор Тімонов буде оштрафований за вживання нецензурної лексики в інтерв'ю телеканалу "НТВ-Плюс Наш футбол". Інцидент стався у перерві матчу 27-го туру чемпіонату Росії між "Анжі" та "Томью", що відбувся 6 листопада в Махачкалі.

Головний тренер "Анжі" Гаджі Гаджієв відзначив, що Тімонов, "будучи іноземцем і тільки освоюючи тонкощі російської мови, вжив мат швидше через незнання, ніж по наміру". Тренер додав, що за умовами контракту півзахисник буде оштрафований, але розмір штрафу не назвав.

За словами Гаджиєва, сам він "практично не користується" ненормативною лексикою, але в спілкуванні футболістів між собою мат часом зустрічається.

"Але, звичайно, не в присутності тренерського штабу або керівництва клубу", - сказав наставник "Анжі".

Матч "Анжі" - "Томь" завершився перемогою махачкалінської команди з рахунком 1:0. "Анжі" набрав 27 очок і піднявся на 12-е місце в турнірній таблиці. Тімонов в грі з "Томью" вийшов на поле на 76-й хвилині.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Болгарський півзахисник "Анжі" "влетів" на гроші за мат в прямому ефірі (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі