понеділок, 06 грудня 2010 11:17

Російський футболіст загинув у ДТП

Російський футболіст загинув у ДТП

Футболіст клубу російської прем'єр-ліги "Анжі" з Махачкали Шаміль Бурзієв загинув у ДТП, повідомляє офіційний сайт клубу. Нещасний випадок стався в неділю, 5 грудня. Як відзначає "Чемпіонат.Ру", аварія сталася на трасі Ростов - Баку.

Бурзієв разом з товаришами повертався з Хасавюрта до Махачкали, але не впорався з керуванням, і його автомобіль вилетів з траси.

Бурзієву було 25 років. Разом з футболістом загинув один з його знайомих. Ще один товариш Бурзіева в даний час знаходиться в лікарні. Про інші подробиці ДТП не повідомляється.

У чемпіонаті Росії 2010 року Бурзієв провів сім матчів. Всі сім разів він виходив на поле з лавки запасних і в цілому відіграв 90 хвилин.

Нагадаємо, на початку листопада воротар московського футбольного клубу ЦСКА Веніамін Мандрикін, який виступає на правах оренди за брянське "Динамо", у важкому стані був доставлений в одну з брянських лікарень після ДТП.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Російський футболіст загинув у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі